Drop Down Menu

MEDİKAL GAZLAR

Yaklaşık 30 yıldır tıbbi gaz depolaması dolumu ve dağıtımı yapan firmamız halkımızın sağlıklı yaşamasına katkıda bulunmak amacıyla sağlık bakanlığı ilaç ve eczacılık genel müdürlüğünden onaylı medikal gaz grubunu Gaziantep ve çevresindeki tüm özel ve kamu sağlık kuruluşlarının hizmetine sunmaktadır. Medikal gazlar üretim aşamasından başlayarak taşınması teslimi ve tüketilmesi aşamalarında firmamız tarafından kontrol edilmekte ve standartlara harfiyen uyulmaktadır.

MEDİKAL GAZ TÜP BATARYALARI

Tüp bataryaları aynı cins (6,9,12) adet tüpün birbirine bağlı olduğu manifolt sisteminden oluşan ve sonuçta tek bir tüp gibi kullanılacak şekilde oluşturulmuştur. Bu sistem sağlık kurumlarında taşıma ve tüp değiştirme esnasında zaman ve işçilikten büyük tasarruf devamlı ve uzun süreli tüp ihtiyaçlarında kolaylık ve emniyet sağlayacaktır. Sistemi faaliyete geçirmek için sadece tüp bataryalarının merkezi gaz sistemlerine giriş yapılması yeterlidir. Bu sayede tüm tesisat bataryadaki gazla beslenmesi sağlanacaktır.

Firmamız kriyojenik tanklarla sıvı argon, oksijen ve azot ikmali yapmakta olup bu konuda tüm Türkiye'de hizmet vermektedir.

MEDİKAL GAZLAR

Oksijen
Karbondioksit
Azot
Azot Prodoksit
Etilen Oksit
Kuru Hava
Difizyon Gazları
Kalibrasyon Gazları
Yüksek saflıkta gazlar






MEDİKAL GAZ SİSTEMLERİ

Medikal gaz sistemleri hastane ve sağlık kurumlarında kullanılan medikal gazları (Oksijen, Vakum, Basınçlı Hava. Azotprodoksit ve Karbondioksit) tek merkezden bakır boru ağı ile gerekli ünitelere dağıtımını sağlayan pratik kullanımlı ve emniyetli sağlıklı sistemlerdir.

KOÇERLER; medikal sektöründeki 30 yılı aşkın tecrübesi ve konusunda uzman yetişmiş teknik personeliyle medikal gazların devamlı stoklarını bulundurmak ve dağıtımını yapmanın yanı sıra medikal gaz sistemleri alanında da faaliyet göstermektedir.

Kurum kapasitesi ve ihtiyaçlarına göre projelendirilen merkezi gaz sistemleri merkez gaz ünitesinden hastalara güvenli gaz ulaşımına kadar KOÇERLER güvencesi altındadır.

MEDİKAL GAZ SİSTEM EKİPMANLARI

Regülatörler (Her türlü medikal gaz regülatörü)
Flowmetreler ( Her türlü medikal gaz flowmetreleri)
MERKEZİ GAZ SİSTEMİ MALZEMELERİ
Merkezi sistem yüksek basınç düşürücüler
Merkezi sistem regülatörleri
Merkezi sistem santralleri
Ventilatörler
Komprasörler
Merkezi sistem prizleri
Hasta başı üniteleri
Tüp rampaları
Abone fişleri